fredag 6 april 2012

Spendrups/Brutal Brewing Hale to Nothing

Spendrups/Brutal Brewing Hale to Nothing
4.5%
33 cl
Det egna ölskåpet
Sverige
Provad 2012-04-06

Brutal Brewing är Spendrups egna lilla "microbryggeri", som tillverkar öl som Pistonhead-serien, Cheap Thrills m.fl. I ärlighetens namn så har de inte överraskat mig hittills, men man får ju inte ge upp, och inte döma saker på förhand. Vi ger det en chans och ser vad som händer! Och eftersom man på flaskans etikett bedyrar vikten av ingenting, eftersom intet (på en väldigt ovetenskaplig nivå, i alla fall...) är det som separerar allting annat, och utan ingenting så skulle allt bara vara en stor formlös klump, så följer jag i ingentings spår och utelämnar bilden denna gången. Hah! Oväntat va?


Doft:
Maltig och knäckig med lite lätta, brittiska humletoner. Honung och harts. Ganska tam doft. Aningen blommig och jordig.

Smak:
Mer knäckig maltighet och de brittiska humletonerna får lite mer spelrum, med en markerad men ändå ganska återhållsam beska.

Summering:
Troligtvis det bästa från BB som jag har provat hittills. Därmed inte sagt att det är särskilt imponerande, eller ens bra. Precis som Spendrups vanliga produkter så väcker det inte anstöt, men det väcker inget annat heller. Slätstruket och medelmåtta, men kanske bra på balkongen eller nere i parken med vännerna, vad vet jag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar